Ontmoet ons

Alle ontmoetingsmogelijkheden in één oogopslag

 

Regel een ontmoeting via de loge voorlichter

Bel met de voorlichter op nummer:
 06 41 67 31 82

Onze loge biedt een aantal mogelijkheden om in contact te komen met onze loge leden.

Je kunt onze voorlichter vragen naar deze momenten.

 

Maak een terugbel afspraak

Wil je liever teruggebeld worden? Dat kan. Je vult daartoe het formulier hieronder in. Je kunt desgewenst een moment kiezen waarop het jou het beste uitkomt.

Jouw naam (verplicht)

Jouw telefoonnummer (verplicht)

Datum dat je gebeld wilt worden (leeg laten als het je niet uitmaakt)

Tijd

 

Vraag per post meer info aan

Wil je liever per post benaderd worden. Dat kan ook. Laat je contactgegevens achter in het formulier hiernaast en we sturen de benodigde informatie per post naar je toe. 

Jouw naam (verplicht)

Jouw straat (verplicht)

Postcode/Plaats

Aanvullende informatie

 

Onze agenda

okt
8
zo
MONUMENT VOOR BILTHOVEN op zondag 8 oktober 2017 @ Rotonde Jan Steenlaan
okt 8 @ 16:00 – 17:00

We nodigen u uit om op zondag 8 oktober om 15:00 uur in Huize Het Oosten (Rubenslaan 1, Bilthoven) aanwezig te zijn bij de schenking en onthullingsceremonie van een uniek maçonniek monument. Dit gaat geplaatst worden op de rotonde bij station Bilthoven. De Grootmeester van de 300 jarige Orde van Vrijmetselaren, Gerrit van Eijk, zal dit unieke maçonniek monument, namens de gehele Nederlandse Vrijmetselarij, symbolisch overhandigen aan burgemeester Sjoerd Potters van de gemeente De Bilt. Met dit gebaar krijgt de lang bestaande en hechte verbinding tussen het dorp en de vrijmetselarij een zichtbare vorm. Dit jaar is dit extra bijzonder omdat de naamstelling van Bilthoven (als onderdeel van de gemeente De Bilt) 100 jaar geleden plaats vond. Het aantal vrijmetselaren is nergens zo hoog als in De Bilt/Bilthoven en is door de aanwezigheid van drie loges en een wooncentrum een belangrijke factor in de gemeente. De feestelijkheden starten dus om 15:00 uur in Huize Het Oosten. Er zal vervolgens gezamenlijk naar de rotonde gelopen worden alwaar de onthulling van het monument om 16:00 uur plaats zal vinden. U kunt daar ook rechtstreeks heen gaan. Aansluitend is er een borrel voor de gasten in Huize Het Oosten. U kunt zich als gast aanmelden via ons contactformulier.

“Hier gaat het gebeuren!”

Wat wil je nog meer weten?
Neem contact op met onze voorlichter

Loge de Ster in het Oosten verbindt mensen.

Wil jij je met ons verbinden?

 

ZIE
ONS
ZELF