Passen we bij elkaar?

Je achtergrond is niet bepalend. Christen, Moslim, Atheist? Welkom!

Jij past bij ons?

De leden van onze loge vormen een gevarieerd gezelschap. Na verloop van tijd leer je elkaar beter kennen. Dat begint met vertrouwen. Om erachter te komen of we bij elkaar passen, bieden wij jou en ons zelf de gelegenheid om in gesprek te komen.

We willen graag weten wat jou beweegt vrijmetselaar te willen zijn. Bovendien kunnen wij ons voorstellen dat jij ook wilt weten wie wij zijn. We nemen de tijd voor elkaar zodat we er samen met jou achter kunnen komen of jij bij onze loge past en onze loge bij jou. Want als je lid wordt willen we wel dat jij je prettig voelt en wij blij kunnen zijn dat je de weg naar onze loge gevonden hebt. 

  • “Ik liep met levensvragen, en vond geen aansluiting in mijn omgeving. Nu ken ik mijzelf elke keer weer beter. Een avond met gelijkgestemden kunnen praten betekent veel voor mij”

    PeterOndernemer
  • “De Ster in Het Oosten is een grote loge met veel broeders met verschillende achtergronden wat een voedingsbodem is voor een grote diversiteit aan ideeën. Ik ben blij achteraf dat ik bij deze loge heb aangeklopt. “

    EdGepensioneerd

Wat wil je nog meer weten?
Neem contact op met onze voorlichter

Loge de Ster in het Oosten verbindt mensen.

Wil jij je met ons verbinden?

 

KEN
U
ZELVE